Bænke slået ned, plads til 32pers,

når vi kører på studenterturen

Bænkene er slået op, så der er plads til at stå op, når vi kører i byerne.

Under bænkene  er der kasser,

til personlige ejendele

 

Bilen pyntet med bøgegrene og

flag

 

 

Bilen

 

Studenterbilen er nyistandsat og nymalet, der er monteret musikanlæg og højtalere på ladet, Så I kan spille Jeres egen musik, på I-pod, USB stik, eller Memory card, eller bruge de 120 sange der følger med på Studenterbilen, hvor der er alt lige fra ”we are the  champinons” til den ”knald røde Gummibåd”

Der bliver kørt i åben Studenterbil, så alle har mulighed for at se - og blive set. Erfaringen sige, at man hellere vil køre i åben Studenterbil end lukket. Da har alle mulighed for at se alle de ting der sker omkring Jer på Studenterkørslen

Når der bliver kørt studentertur plejer solen jo altid at skinne, men er vi uheldige med en lille regnbyge, er der en presenning med på Studenterbilen, som på få minutter vil kunne overdække ladet.

Bannere og flag, der passer til studenterbilen, kan tilkøbes, og i vælger selv hvilken farve bannerne skal have. Her har i muligheden for at få den samme farve som Jeres studenterhue har, i skal blot selv male bannere inden studenterkørslen. Bøgegrene og anden udsmykning skal I traditionen tro selv sørge for, men vi hjælper Jer naturligvis med at sætte det på studenterbilen.

Vi kører studenterkørsel i rigtige militærkøretøj ,med det helt rigtige rå militær look,  bilen er det man kalder 6x6, dvs. biler med træk på alle 3 aksler.

 

Bilen klar til htx

Bilen med presenning nedrullet

 hvis der kommer en regnbyge

Samme bil, med presenning,

oprullet, solen skinner

Musikanlæg 4X50 w

fastmonteret affaldsspand

 

 

 

 

 

 

 

 

www.studentertur.dk © 2012