BILERNE

Studenterbilerne er nyistandsat og nymalet, der er monteret musikanlæg og højtalere på ladet, så I kan spille jeres egen musik smartphone, USB-stik eller bruge de 120 sange der følger med på Studenterbilen, hvor der er alt lige fra ”We are the champinons” til den ”Knald røde gummibåd”

Der bliver kørt i åben studenterbil, så alle har mulighed for at se – og blive set. Erfaringen siger, at man hellere vil køre i åben studenterbil end lukket. Da har alle mulighed for at se alle de ting, der sker omkring jer på studenterkørslen.

Når der bliver kørt studentertur plejer solen jo altid at skinne, men er vi uheldige med en lille regnbyge, er der en presenning med på studenterbilen, som på få minutter vil kunne overdække ladet.

Bannere og flag der passer til studenterbilen, kan tilkøbes, og I vælger selv hvilken farve bannerne skal have. Her har i muligheden for at få den samme farve som jeres studenterhue har, I skal blot selv male bannere inden studenterkørslen. Bøgegrene og anden udsmykning skal I traditionen tro selv sørge for, men vi hjælper jer naturligvis med at sætte det på studenterbilen.

Vi kører studenterkørsel i rigtige militærkøretøj ,med det helt rigtige rå militær look, bilen er det man kalder 6×6, dvs. biler med træk på alle 3 aksler.